Bowling

Är du sugen på att spela bowling i Värnamo så har du kommit rätt!

Hos oss hittar du sex banor av högklassig kvalitet. På helgerna är det discobowling i hallen för dig som vill spela bowling till härlig musik och blinkande discolampor. Givetvis finns baren till ditt förfogande för köp av dricka och drinkar, tilltugg och mat.

 

Alla kan spela bowling och det är en rolig aktivitet för alla. Det passar familjen, dejten och kompisgänget. Oavsett om du aldrig har spelat bowling eller har en del erfarenhet är det ofta lyckat med en kamp om vinsten och glädje. 

 

Välkommen till Värnamo för bowling på Bowlhouse!

 

Bowling priser:

  • Bowling tis-tors till 18:00 – 200 kr/timme – Max 4 pers/bana
  • Bowling tis-tors från 18:00 – 250 kr/timme – Max 4 pers/bana
  • Bowling fre-lör från 18:00-21:00 300 kr/timme – Max 4 pers/bana
  • Discobowling från 21:00 350 kr/timme – Max 4 pers/bana

Hur spelar man bowling?

För dig som är helt ny på det här med bowling kan det vara skönt att veta hur man spelar. Det är en professionell sport, men passar alla som bara vill hitta på en rolig aktivitet. 

Du får alltid låna bowlingskor och därefter behöver du hitta ett bowlingklot som är lagom tungt för dig och där hålen passar dina fingrar. Hålen är placerade som en liten triangel och din tumme, ditt långfinger och ringfinger ska passa i dem. 

Målet med bowling är att få ned så många käglor som möjligt vid varje kast. Du har alltid två kast per omgång, utom sista då du får tre. Det bästa du kan göra är en strike, vilket innebär att du får ned alla käglor vid första kastet. Det nästbästa du kan göra är en spärr, vilket innebär att du får ned alla käglor vid två kast. Den personen som fått ned flest käglor när omgången är slut har vunnit.

 

Du hyr banan utifrån hur många timmar du vill spela. Eftersom spelet är tidsbegränsat gör det att du hinner olika långt på spelet och olika många omgångar.

 

Bowl House är en nyöppnad mötesplats i Värnamo där vi serverar förstklassig mat och erbjuder bowling, shuffleboard och biljard i gott sällskap!

Kontakta oss

Adress: Storgatsbacken 16C

331 30  Värnamo

Telefon: 0728 985740

E-post: boka@bowlhouse.se

Öppettider:

Pga. rådande restriktioner har vi öppet:

Torsdag – lördag: 17.00-23.00

Följ oss på sociala medier