Restaurang Värnamo

BowlHouse restaurang i Värnamo har öppnat våren 2021! Du kan njuta av god och högklassig mat med god dryck till. Ta med ditt bästa sällskap eller kom själv och njut!

Givetvis följer vi restriktionerna och anpassar verksamheten efter dem. Just nu kan du besöka oss på kvällarna från tisdag till lördag. Vi har öppet från 17.00 och du kan enkelt boka bord via knappen nedan. Om du är nyfiken på utbudet och menyn hittar du både vad vi erbjuder i matväg och vad vi kan erbjuda från baren. 

Vi har något för alla och ser fram emot att se dig på vår restaurang i Värnamo!

OBS! Om du behöver boka bord till större sällskap ber vi dig maila till boka@bowlhouse.se

Välkommen till Bowlhouse Restaurang & Bar Värnamo

Vår bar och restaurang i Värnamo har som sagt öppet tisdag till lördag. Du kan komma själv eller i sällskap, äta god mat från snacks till varmrätt och efterrätt, och såklart kan du avnjuta god dryck från vår bar och vårt stora utbud. Givetvis kan du i samband med att du bokar bord på restaurangen även boka biljard, shuffleboard eller bowling. Vår ambition är att du ska hitta allt för en lyckad kväll hos oss på Bowlhouse. 

Mat & Restaurang Värnamo

På Bowlhouse Eventcenter i Värnamo har vi restaurang och aktiviteter för familjen, kompisgänget och dejten. På menyn hittar du förrätter, varmrätter och desserter. Vi strävar efter variation och därför hittar du både kött, fisk och veganska rätter på vår meny. Har du allergier hittar vi lösningar för att du ska kunna äta hos oss. 

Så oavsett om du är vegan, sugen på en plankstek eller hamburgare hittar du något på vår meny i restaurangen. Utöver god mat erbjuder vi en noggrant utvalt dryckesmeny.

Bar & Dryck i Värnamo

Vi har en välsorterad bar i Värnamo med erfarna bartenders som vill ge dig den bästa drycken för kvällen! Bland dryck finner du mousserande, vin, öl, avec, drinkar, alkoholfritt och kaffe/te.

Vi väljer vin med omsorg utifrån vår meny och du hittar alltid namnet på vinet, druvan och landet flaskan kommer från. Ska du ha vin till maten kan du alltid fråga vår personal vilket vin som passar bäst till maträtten du är sugen på. I vår bar jobbar duktiga och erfarna bartenders, därför kan du be om den drinken du är sugen på.

Varmt välkommen till vår fantastiska bar och restaurang i Värnamo..

Välkommen till vårt julbord

Julbord 2021

Vi anordnar julbord och live musik varje torsdag och fredag mellan 18/11 & 17/12

  • Tid: från 17.30
  • Pris: 599 kr/person

Boka redan idag!

Bowl House är en nyöppnad mötesplats i Värnamo där vi serverar förstklassig mat och erbjuder bowling, shuffleboard och biljard i gott sällskap!

Kontakta oss

  • Adress: Storgatsbacken 16C, 331 30  Värnamo
  • Telefon: 0728 985740
  • E-post: boka@bowlhouse.se

Öppettider:

Tisdag 17:00-23:00
Onsdag 17:00-23:00
Torsdag 17:00-23:00
Fredag 17:00-02:00
Lördag 11:30-02:00

Följ oss på sociala medier